ΠΡΟΙΟΝΤΑ -ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ - ΧΑΡΤΙΝΕΣ ΤΣΑΝΤΕΣ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑΣ

Οι τσάντες πολυτελείας, προσφέρουν τους περισσότερους συνδυασμούς μεγεθών και έχουν τη δυνατότητα πολλών επιλογών και ιδιαιτερότητες στην κατασκευή τους. Ο συγκεκριμένος τύπος της τσάντας είναι χειροποίητης κατασκευής.

Διακρίνεται για :

  • Την Ανεξάντλητη ποικιλία μεγεθών αλλά και customize.

  • Την Εκτύπωση σε υψηλή ανάλυση τύπου Offset, μέχρι 5 χρώματα και ανεξάντλητους χρωματισμούς με εκτύπωση Pantone

  • Τις επιλογές διαφορετικών χαρτιών και ποικιλία ειδικών επεξεργασιών (αναφέρονται κατωτέρω).

  • Τα Εντυπωσιακά αποτελέσματα, κυριολεκτικά αριστουργήματα

Οι τσάντες πολυτελείας κατασκευάζονται από ποικιλία χαρτιών με ενίσχυση χαρτονιού στις χειρολαβές και στον πυθμένα της τσάντας, βάρους 450 έως 600 gr (ανάλογα με το μέγεθος).

Διαθέτουν την καλύτερη ποιότητα υλικών και κατασκευής, για να καλύψουν τις υψηλότερες απαιτήσεις των πελατών μας. Εκτυπώνονται με τη μέθοδο της Offset, χρησιμοποιώντας σύγχρονο μηχανολογικό εξοπλισμό. Με αυτή τη μέθοδο μπορούμε να αποτυπώσουμε στην τσάντα οποιαδήποτε απόχρωση και να αποδώσουμε με άριστο αποτέλεσμα σε υψηλή ανάλυση 175 lpi, το λογότυπο ή τη μακέτα της προτίμησης σας.

ΠΡΟΙΟΝΤΑ -TITΛΟΣ - ΧΑΡΤΙΑ

Χρησιμοποιούμε χαρτιά εξειδικευμένων ποιοτήτων, τα οποία πληρούν όλες τις ιδιαιτερότητες και προδιαγραφές της τσάντας αλλά και τις απαιτήσεις και ιδιαιτερότητες του πελάτη. Όλα τα χαρτιά τα οποία χρησιμοποιούμε φέρουν πιστοποίηση FSC (Forest Stewardship Council). Διεθνής Οργανισμός, ο οποίος εξασφαλίζει ότι η διαχείριση των δασών γίνεται με ορθολογικό τρόπο και σέβεται το περιβάλλον.

Μέσω του τμήματος R&D της εταιρίας, μετά από έρευνες αλλά και εμπειρία, χρησιμοποιούμε τους κατωτέρω τύπους χαρτιών.

Velvet όγκου 170gr και 250gr

Το χαρτί Velvet είναι ειδικό χαρτί όγκου. Το χαρτί αυτό έχει πολύ καλή στιλπνή επιφάνεια και είναι  κατάλληλο για την υψηλή απόδοση  ποιότητας της  offset εκτύπωσης και είναι ιδανικό για τσάντες πολυτελείας με την αξιοποίηση της πλαστικοποίησης. Το χαρτί αυτό είναι διπλής επίστρωσης (double coated) και έχει την ίδια επιφάνεια και στις δύο πλευρές του.

Μπριστόλ 160gr και 210gr

Το χαρτί Μπριστόλ είναι χαρτί τύπου Kraft, με αυξημένο όγκο και μεγάλη αντοχή. Έχει Ματ υφή και δίνει μία φυσική αίσθηση. Η υψηλή περιεκτικότητα σε ίνες (μακρόινο), του παρέχει εξαιρετική ακαμψία και αντοχή. Η απόδοση των χρωμάτων δεν είναι έντονη, όπως στα Velvet χαρτιά.

Γκοφρέ Μπριστόλ 160 gr και 250 gr

Έχει τα ίδια ακριβώς χαρακτηριστικά με το ανωτέρω, αλλά έχει πολύ εντυπωσιακή επιφάνεια με μοναδική αίσθηση πολυτέλειας  χάρις στην  ανάγλυφη επεξεργασία το οποίο έχει υποστεί. Η ανάγλυφη επεξεργασία είναι έντονη μόνο στη μία πλευρά.

Πλέγμα γκοφρέ Μπριστόλ 160gr

Έχει τα ίδια ακριβώς χαρακτηριστικά με το ανωτέρω, αλλά έχει πολύ εντυπωσιακή επιφάνεια με μοναδική αίσθηση πολυτέλειας  χάρις στην  ανάγλυφη ιδιαίτερη επεξεργασία το οποίο έχει υποστεί. Η ανάγλυφη επεξεργασία είναι έντονη μόνο στη μία πλευρά

Solar Pack 140 gr και 160 gr

Το χαρτί αυτό είναι ειδικά κατασκευασμένο και προτείνεται για την κατασκευή ειδών συσκευασίας και τροφίμων. Κατασκευάζεται ειδικά με μακρόινες ίνες κυτταρίνης. Το χαρτί έχει δύο διαφορετικές πλευρές, μία γυαλιστερή (στιλπνή) επιφάνεια η οποία έχει ειδική επίστρωση και μία ματ (βελούδινη) πλευρά όπως τα Μπριστόλ (Kraft) χαρτιά. Το εκτυπωτικό αποτέλεσμα όταν τυπώνεται από την γυαλιστερή πλευρά είναι εντυπωσιακό με τη χρήση βερνικιού. Όταν τυπώνεται από τη ματ πλευρά, η απόδοση των χρωμάτων δεν είναι το ίδιο έντονη και τα χρώματα είναι πιο άτονα. 

Invercote 190 gr

Χαρτί με μεγάλο όγκο και εξαιρετικά άκαμπτο. Το χαρτί έχει δύο διαφορετικές πλευρές, μία γυαλιστερή (στιλπνή) επιφάνεια η οποία έχει ειδική επίστρωση και μία ματ (βελούδινη) πλευρά όπως τα Μπριστόλ (Kraft) χαρτιά. Κρίνεται απαραίτητη η χρήση της πλαστικοποίησης.

ΠΡΟΙΟΝΤΑ -TITΛΟΣ - ΕΙΔΙΚΕΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΕΣ

Ματ Πλαστικοποίηση

Η πλαστικοποίηση χρησιμοποιείται για ιδιαίτερη προστασία από υγρασία, ώστε η τσάντα να αποκτήσει  αντοχή και διάρκεια στη χρήση από τον τελικό καταναλωτή.

Με τη Ματ πλαστικοποίηση, η εμφάνιση της τσάντας αποκτά κύρος και αίσθηση πολυτέλειας. Το τελικό αποτέλεσμα χρωματικά είναι πιο άτονο.

Γυαλιστερή Πλαστικοποίηση

Η πλαστικοποίηση χρησιμοποιείται για ιδιαίτερη προστασία από υγρασία, ώστε η τσάντα να αποκτήσει  αντοχή και διάρκεια στη χρήση από τον τελικό καταναλωτή.

Με τη Γυαλιστερή πλαστικοποίηση, η τσάντα αποκτά εντυπωσιακή εμφάνιση. Στο τελικό αποτέλεσμα, όλα τα χρώματα είναι πιο έντονα.

Τοπικό βερνίκι UV (Spot Varnish UV)

Το τοπικό βερνίκι (Spot UV) χρησιμοποιείται για  να αναδείξει λεπτομέρειες  (λογότυπο, σχέδια, κλπ). Συνδυάζεται πάντοτε με Ματ πλαστικοποίηση.

Αναγλυφοτυπία

Με τον όρο αναγλυφοτυπία χαρακτηρίζεται η διαδικασία δημιουργίας ανάγλυφων ή εσώγλυφων επιφανειών στο εκτυπωμένο φύλλο χαρτιού με την χρήση μεταλλικής υψιτυπικής πλάκας (κλισέ), η οποία εφαρμόζεται με πίεση στο χαρτί. Το αποτέλεσμα του είναι ιδιαίτερα αισθητικό, όχι μόνον οπτικά αλλά και δια της αφής.

Εσωτερική εκτύπωση

Η τσάντα μπορεί να εκτυπωθεί και στο εσωτερικό για να προσδώσει μία τελείως διαφορετική όψη και μία πολυτέλεια.

Θερμοτυπία (Μεταλλοτυπία)

Είναι η μέθοδος μεταφοράς της εκτύπωσης μέσω θερμομεταφερόμενης μεμβράνης (foils), με τη χρήση μεταλλικής υψιτυπικής πλάκας (κλισέ). Ασημί, Χρυσής ή Έγχρωμης) . Δίνει εξαιρετικά αποτελέσματα και προσθέτει κύρος και εντυπωσιάζει.

ΠΡΟΙΟΝΤΑ -TITΛΟΣ - ΧΕΟΡΟΛΑΒΕΣ

Μεταλλικά τρουκ

Μεταλλικά τρουκ τα οποία κρύβουν τις οπές από τα κορδόνια και δίνουν ένα αισθητικό αποτέλεσμα. Συνδυάζεται πάντοτε με χαρτιά τα οποία έχουν υποστεί την επεξεργασία της πλαστικοποίησης.

Ενσωματωμένη χειρολαβή χωρίς εμφανείς τρύπες

Δυνατότητα περάσματος κορδέλας χωρίς εμφανή σημεία δεσίματος και χωρίς κόμπους. Το αποτέλεσμα είναι ιδιαίτερα αισθητικό.

ΠΡΟΙΟΝΤΑ -TITΛΟΣ - ΧΡΩΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΙΜΑΝΤΕΣ
ΠΡΟΙΟΝΤΑ -TITΛΟΣ - ΧΡΩΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΚΟΡΔΟΝΙΑ