ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΧΑΡΤΙΝΕΣ ΤΣΑΝΤΕΣ
ΧΑΡΤΙΝΕΣ Υποκατηγορία ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑΣ

Ό,τι καλύτερο σε αισθητικό αποτέλεσμα για το κύρος και την προβολή της επιχείρησής σας. Υψηλή ποιότητα, εξαιρετικά υλικά κατασκευής, πολλές extra επεξεργασίες για εξατομικευμένο αποτέλεσμα και χειροποίητο φινίρισμα για να επιτύχετε ένα άριστο προϊόν συσκευασίας.

δείτε το προϊόν
ΧΑΡΤΙΝΕΣ Υποκατηγορία ΜΗΧΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ OFFSET

Οι τσάντες παράγονται βιομηχανικά επιτυγχάνοντας την καλύτερη δυνατή σχέση ποιότητας και τιμής με αισθητικό αποτέλεσμα εφάμιλλο των τσαντών πολυτελείας. Τυπώνοναι με την μέθοδο offset  αποδίδοντας άριστα το εικαστικό και καλύπτουν υψηλά κατασκευαστικά standards.

δείτε το προϊόν
ΧΑΡΤΙΝΕΣ Υποκατηγορία ΜΗΧΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ FLEXO

Οικονομική πρόταση σε μια εξαιρετική τσάντα που είναι ιδανική να καλύψει υψηλά τιράζ πωλήσεων, κατασκευασμένη από οικολογικά υλικά με εκτύπωση φλεξοτυπίας.

δείτε το προϊόν
ΧΑΡΤΙΝΕΣ Υποκατηγορία EΣΤΙΑΤΟΡΙΟΥ

Κατασκευάζονται από λευκό ή καφέ Kraft ανακυκλώσιμο και κατάλληλο για επαφή με τρόφιμα. Μια τσάντα εξαιρετικής αντοχής με άριστες προδιαγραφές  για εστιατορική χρήση.

δείτε το προϊόν
ΧΑΡΤΙΝΕΣ Υποκατηγορία ΤΥΠΟΥ ΣΑΚΟΣ

Τσάντα διπλού τοιχώματος σε οικολογικό χαρτί Kraft (λευκό ή καφέ) με ενίσχυση στην χειρολαβή και στη βάση. Προτιμήστε την αν αναζητάτε μια μοντέρνα τσάντα μεγάλης ανθεκτικότητας σε προνομιακή τιμή.

δείτε το προϊόν
Υποκατηγορία ΑΞΕΣΟΥΑΡ

Βελτιώστε, αναβαθμίστε και απογειώστε την συσκευασία σας με χρήσιμα αξεσουάρ.

δείτε τα προϊόντα