ΠΡΟΙΟΝΤΑ -ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ - ΧΑΡΤΙΝΕΣ ΤΣΑΝΤΕΣ ΜΗΧΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ

Οι τσάντες αυτού του είδους κατασκευάζονται εξ ολοκλήρου βιομηχανικά χωρίς την επέμβαση χειρός, έχουν συγκεκριμένα χαρακτηριστικά και δεν επιδέχονται περαιτέρω επεξεργασίες.

Εκτυπώνονται με την μέθοδο της Offset, όπως και οι χάρτινες τσάντες πολυτελείας.

Ειναι η πλέον οικονομική λύση, προσφέρει ένα προϊόν υψηλής ποιότητας  με άριστα αποτελέσματα, επιπέδου τσάντας πολυτελείας, με πολύ χαμηλό κόστος. Εχει τα ίδια εκτυπωτικά χαρακτηριστικά με τις χάρτινες τσάντες πολυτελείας.

Η τσάντα αυτού του τύπου έχει αναδίπλωση (ρεβέρ) με χαρτόνι και επιδέχεται τα κορδόνια και ιμάντες που χρησιμοποιούμε στις τσάντες πολυτελείας.

Τα μεγέθη είναι συγκεκριμένα και είναι τα κάτωθι:

27x26x12

33x26x12

40x26x12

36x33x12

40x36x12

45x36x12

ΠΡΟΙΟΝΤΑ -TITΛΟΣ - ΧΑΡΤΙΑ

Το χαρτί αυτό είναι ειδικά κατασκευασμένο και προτείνεται ιδιαίτερα για την κατασκευή ειδών συσκευασίας . Κατασκευάζεται με μακρόινες ίνες κυτταρίνης. Το χαρτί έχει δύο διαφορετικές πλευρές, μία γυαλιστερή (στιλπνή) επιφάνεια η οποία έχει ειδική επίστρωση και μία ματ (βελούδινη) πλευρά όπως τα Μπριστόλ (Kraft) χαρτιά.

–  Το εκτυπωτικό αποτέλεσμα, όταν τυπώνεται από την γυαλιστερή πλευρά πάντοτε με τη χρήση βερνικιού, είναι εντυπωσιακό και τα χρώματα αναδεικνύονται.

  Όταν τυπώνεται από τη ματ πλευρά, η απόδοση των χρωμάτων δεν είναι το ίδιο έντονη και οι χρωματισμοί είναι πιο άτονοι.

ΠΡΟΙΟΝΤΑ -TITΛΟΣ - ΧΡΩΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΙΜΑΝΤΕΣ