ΠΡΟΙΟΝΤΑ -ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ - ΧΑΡΤΙΝΕΣ ΤΣΑΝΤΕΣ ΜΗΧΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ FLEXO-στριφτή χειρολαβη

Οι τσάντες αυτού του είδους κατασκευάζονται εξ ολοκλήρου βιομηχανικά χωρίς την επέμβαση χειρός. Έχουν  χάρτινη στριφτή χειρολαβή. Εκτυπώνονται με την μέθοδο της Flexo δηλαδή  της χρήσης μελανιών Βάσης Νερού, τα οποία είναι υδατοδιαλυτά και χωρίς τη χρήση αλκοολούχων διαλυτών (Οικολογικά-άοσμα).

Σε αυτής της κατηγορίας τσάντες η ανάλυση της εκτύπωσης είναι χαμηλότερη από τις τσάντες που εκτυπώνονται με τη μέθοδο οφφσετ,και δεν επιδέχονται εξωτερική επεξεργασία.

Τα μεγέθη είναι συγκεκριμένα και δεν μπορούν να τροποποιηθούν.

Η εκτύπωση, για μεγάλο όγκο παραγγελιών γίνεται σε ειδικές κυλινδρικές μηχανές με τη βοήθεια φωτοπολυμερικού κλισέ (λάστιχα), μέχρι 4 χρώματα.

Επίσης υπάρχει δυνατότητα εκτύπωσης για περιορισμένο αριθμό τεμαχίων και σε συγκεκριμένα μεγέθη πάνω στο τελικό προϊόν, στις κάτωθι διαστάσεις (ύψος * πλάτος * πιέτα) :

32x24x12

37x27x12

41x36x12

50x46x14

32x36x12

22x18x8

23x22x10

52x50x14

ΠΡΟΙΟΝΤΑ -TITΛΟΣ - ΧΑΡΤΙΑ

Χρησιμοποιούμε χαρτιά εξειδικευμένων ποιοτήτων, τα οποία πληρούν όλες τις ιδιαιτερότητες και προδιαγραφές της τσάντας αλλά και τις απαιτήσεις και ιδιαιτερότητες του πελάτη. Όλα τα χαρτιά τα οποία χρησιμοποιούμε φέρουν πιστοποίηση FSC (Forest Stewardship Council). Διεθνής Οργανισμός, ο οποίος εξασφαλίζει ότι η διαχείριση των δασών γίνεται με ορθολογικό τρόπο και σέβεται το περιβάλλον.

Μέσω του τμήματος R&D της εταιρίας, μετά από έρευνες αλλά και εμπειρία, χρησιμοποιούμε τους κατωτέρω τύπους χαρτιών.

Kraft Paper 90 έως 120 gr

Κατασκευάζονται ειδικά με μακρόινες ίνες κυτταρίνης και έχουν μεγάλη αντοχή. Τα χαρτιά αυτού του τύπου,  έχουν δύο διαφορετικούς χρωματισμούς, Λευκό και Καφέ. Άλλο χαρακτηριστικό είναι ότι μπορεί να είναι Flat ή μπορεί να είναι ριγέ (με μία ελαφριά ρίγα η οποία δεν είναι ανάγλυφη). Η απόδοση των χρωμάτων δεν είναι έντονη και οι χρωματισμοί είναι σχετικά άτονοι.

ΠΡΟΙΟΝΤΑ -TITΛΟΣ - ΧΕΟΡΟΛΑΒΕΣ

Μεταλλικά τρουκ

Μεταλλικά τρουκ τα οποία κρύβουν τις οπές από τα κορδόνια και δίνουν ένα αισθητικό αποτέλεσμα.Συνδυάζεται πάντοτε με χαρτιά τα έχουν υποστεί την επεξεργασία της πλαστικοποίησης.

Ενσωματωμένη χειρολαβή χωρίς εμφανείς τρύπες

Δυνατότητα περάσματος κορδέλας χωρίς εμφανή σημεία δεσίματος και χωρίς κόμπους. Το αποτέλεσμα είναι ιδιαίτερα αισθητικό.

ΠΡΟΙΟΝΤΑ -TITΛΟΣ - ΧΡΩΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΚΟΡΔΟΝΙΑ