ΠΡΟΙΟΝΤΑ -ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ - ΧΑΡΤΙΝΕΣ ΤΣΑΝΤΕΣτυπου ΣΑΚΟΣ

Η τσάντα αυτού του τύπου είναι μία ιδιαίτερη τσάντα η οποία έχει  υψηλή αντοχή, γιατί αποτελείται από δύο φύλλα κραφτ χαρτιού.

Η εκτύπωση τους γίνεται, σε ειδικές κυλινδρικές τύπου Flexo, όπως οι μηχανοποιημένες με στριφτή και πλακέ χειρολαβή και έχουν τα ίδια χαρακτηριστικά και ιδιαιτερότητες εκτύπωσης με τις τσάντες φλεξογραφίες

Επιπλέον η τσάντα έχει γύρισμα στο επάνω μέρος με χαρτόνι και ενίσχυση στη βάση με διπλό χαρτί.

Τα μεγέθη είναι συγκεκριμένα και δεν μπορούν να τροποποιηθούν.

Η εκτύπωση, για μεγάλο όγκο παραγγελιών γίνεται σε ειδικές κυλινδρικές μηχανές με τη βοήθεια φωτοπολυμερικού κλισέ (λάστιχα), μέχρι 3 χρώματα.

35x35x12

40x35x10

41x40x13

43x46x14

50x55x14

51x40x13

51x46x14

Ο πρωτότυπος σχεδιασμός της χωρίς πιέτες (σε μορφή σάκου) την καθιστά ιδιαίτερα εύχρηστη για καταστήματα νεανικής ένδυσης και υπόδησης, αλλά και για οποιοδήποτε κατάστημα θέλει να έχει μία οικονομική οικολογική λύση και  να διαφοροποιηθεί από τον ανταγωνισμό.

ΠΡΟΙΟΝΤΑ -TITΛΟΣ - ΧΑΡΤΙΑ

Χρησιμοποιούμε χαρτιά εξειδικευμένων ποιοτήτων, τα οποία πληρούν όλες τις ιδιαιτερότητες και προδιαγραφές της τσάντας αλλά και τις απαιτήσεις και ιδιαιτερότητες του πελάτη. Όλα τα χαρτιά τα οποία χρησιμοποιούμε φέρουν πιστοποίηση FSC (Forest Stewardship Council). Διεθνής Οργανισμός, ο οποίος εξασφαλίζει ότι η διαχείριση των δασών γίνεται με ορθολογικό τρόπο και σέβεται το περιβάλλον.

Μέσω του τμήματος R&D της εταιρίας, μετά από έρευνες αλλά και εμπειρία, χρησιμοποιούμε τους κατωτέρω τύπους χαρτιών.

Είναι ειδικά οικολογικά και ανακυκλώσιμα χαρτιά με μακρόινες ίνες κυτταρίνης και έχουν μεγάλη αντοχή. Τα χαρτιά αυτού του τύπου,  έχουν δύο διαφορετικούς χρωματισμούς, Λευκό και Καφέ. Τα γραμμάρια του κάθε φύλλου είναι 70 gsm, με συνέπεια να έχει αυξημένη αντοχή. Και εδώ η απόδοση των χρωμάτων δεν είναι έντονη και οι χρωματισμοί είναι άτονοι.

ΠΡΟΙΟΝΤΑ -TITΛΟΣ - ΧΕΟΡΟΛΑΒΕΣ

Μεταλλικά τρουκ

Μεταλλικά τρουκ τα οποία κρύβουν τις οπές από τα κορδόνια και δίνουν ένα αισθητικό αποτέλεσμα.Συνδυάζεται πάντοτε με χαρτιά τα έχουν υποστεί την επεξεργασία της πλαστικοποίησης.

Ενσωματωμένη χειρολαβή χωρίς εμφανείς τρύπες

Δυνατότητα περάσματος κορδέλας χωρίς εμφανή σημεία δεσίματος και χωρίς κόμπους. Το αποτέλεσμα είναι ιδιαίτερα αισθητικό.

ΠΡΟΙΟΝΤΑ -TITΛΟΣ - ΧΡΩΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΚΟΡΔΟΝΙΑ